NetPortal – Web Services – Web Authoring – eShop

Αγαπητοί κύριοι/ες

H Internet Exelixis μπορεί να αναλάβει με επιτυχία την προβολή της εταιρείας σας και των προϊόντων σας στο ευρύτερο κοινό μέσω των ιστοσελίδων (Webpages) του Διαδικτύου (Internet), μέσα από τα πιο εξελιγμένα προγράμματα σχεδιασμού & ανάπτυξης ιστοσελίδων καθώς και με ολοκληρωμένες και ευέλικτες στρατηγικές digital marketing.

Σχετικά με το Datacenter

Προκειμένου να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, η εταιρία μας είναι μία από τις πρώτες εταιρίες που φιλοξενούν τις εγκαταστάσεις της στο Athens 2 Datacenter της LAMDA HELLIX, που τέθηκε σε λειτουργία τον Ιανουάριο του 2015.

Το Athens 2 είναι το νέο, καινοτόμο και ενεργειακά αποδοτικό datacenter στην Ελλάδα που προσφέρει υπηρεσίες και τεχνολογίες που βρίσκονται σε κέντρα δεδομένων παγκόσμιας κλάσης. Είναι το μοναδικό κέντρο δεδομένων στην Ευρώπη και ένας από τους λίγους στον κόσμο που πιστοποιείται από το συμβούλιο οικολογικών συμβουλών Leadership in Energy και Περιβαλλοντικής Σχεδιασμού (LEED) v4 BD + C Gold για το σχεδιασμό και την κατασκευή του. Η πιστοποίηση LEED (www.usgbc.org/leed) θεωρείται η σημαντικότερη διεθνής αναγνώριση βέλτιστων πρακτικών και Στρατηγικές για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία ενεργειακά αποδοτικών «πράσινων» κτιρίων.

Χαρακτηριστικά

Πλήρης ασφάλειαΣύγχρονες εγκαταστάσεις με σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control), κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV), μηχανισμοί ασφάλειας, κλιματισμού, αξιολόγησης του συνόλου της υποδομής.

Τροφοδοσία Ρεύματος


Δεν αρκούμαστε μόνο στο δημόσιο δίκτυο. Οι servers μας τροφοδοτούνται αδιάκοπα με δύο ανεξάρτητες παροχές, μία από το δίκτυο και μία από σύστημα γεννητριών Diesel και UPS, ώστε να εξασφαλίζουν την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια λειτουργίας σε περίπτωση ανάγκης.

ConnectivityΣύνδεση στο διαδίκτυο μέσω πολλαπλών παρόχων διασφαλίζοντας 100% αξιοπιστία για τη διασύνδεσή μας. Ταχύτατη πρόσβαση των επισκεπτών στο site σας λόγω του υψηλού εύρους ζώνης.

Network FirewallΔύο firewall που υποστηρίζουν το ένα το άλλο. Σε περίπτωση που το ένα δεχτεί μεγάλης κλίμακας επίθεση, ενεργοποιείται το δεύτερο για την αποφυγή μη διαθεσιμότητας.

Ελληνικό Datacenter


Ιδιόκτητες γραμμές και εξοπλισμό στο καλύτερο datacenter της Ελλάδας ATHENS 2 της «LAMDA Hellix», μέσω της συνεργασίας με την IPHOST, με υπηρεσίες και τεχνολογίες οι οποίες συναντώνται σε datacenters παγκόσμιας κλάσης.

Datacenter PlusHigh speed datacenter Άμεση διασύνδεση με χρόνο απόκρισης (ping requests) μικρότερο των 10ms από όλη την Ελλάδα!

Προηγμένη ασφάλεια


Εξελιγμένες τεχνικές ασφαλείας στο Datacenter με συστήματα Monitoring, Πυρανίχνευσης & Πυρασφάλειας, Σύστημα κατάσβεσης, Προσωπικό ασφαλείας 24x7 και Ειδικές άδειες εισόδου.

Network SecurityNetwork Firewalls με κανόνες ασφαλείας, μηχανισμό προστασίας και ζωντανή υποστήριξη δικτύου παρακολούθησης, προστατεύουν το δίκτυο των διακομιστών από κακόβουλες προσπάθειες.

Βραβευμένο datacenter


Υποδομή με εξοικονόμηση ενέργειας και ψύξης πιστοποιημένη με το Tier III level by UptimeInstitute. Business IT (BITE) Excellence Award for Cloud (2016), Best Service Provider Data Center in EMEA Award (2015) και πολλά άλλα. Δείτε εδώ.

Ενεργειακή απόδοση


Διαρκής βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης η οποία εξασφαλίζει σταθερότητα στις υποδομές.

Go GreenDatacenter βραβευμένο για την περιβαλλοντική του πολιτική (Bravo Sustainability Award). Τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον τόσο στις εργασίες όσο και στην παροχή υπηρεσιών.

Χαρακτηριστικά Server


Ο σέρβερ που φιλοξενεί τις διαδικτυακές ανάγκες και προγράμματα των πελατών παρέχει τα εξής βασικά χαρακτηριστικά

• CentOS 7.x
• Apache ή NGINX
• Plesk Obsidian 18.x
• PHP 5.x έως και 7.x
• MYSQL (MARIADB)
• SSL
• Καθημερινό Backup

Web Authoring & Hosting
Web Educational Platforms
Online Stores & Magazines
www.netportal.gr
info@netportal.gr
6949.15.38.25 – 6942.64.36.36

                                            Internet Exelixis 2000© All Rights Reserved. || 

 ||